Žhavé novinky podzimu 2

Dnes máme pro vás další novinky, tentokrát jeden evergreen v novém balení a jednu perličku.

Aston Martin V12 Zagato

Britský Aston Martin opět ukázal, že je mistrem designu i funkčnosti. Své V12 Zagato, které hodlá vyrobit pouze v limitované sérii 150 kusů, jejichž prodej začne v létě 2012, už stihl přestavit na přehlídce elegance Concorso d’Eleganza Villa da’Este a uvrhnout jej do závodů na Nürburgringu v květnu a červnu letošního roku. Znáte snad lepší cestu, jak podchytit zájem věrných zákazníků a zároveň ospravedlnit cenu, která se bude pohybovat kolem 9 milionů korun?
Pod karosérií z hliníku a karbonu se nachází šestilitrový dvanáctiválec o výkonu 380 kW a 570 Nm. Už na pohled je zřejmý „závodní“ feeling vozu, které dotváří závodní brzdy, nasávače vzduchu, difuzor a hlavně šoupací boční okénka a bezpečnostní rám uvnitř vozu.


Autor: www.astonmartin­.com

V12 Zagato


Autor: www.astonmartin­.com

V12 Zagato


Autor: www.astonmartin­.com

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

V12 Zagato

Porsche 911 (generace 991)

Sága Porsche 911 pokračuje v tradičním duchu s netradičními prvky. 911ka je jako diamant, kterou Porsche s každou novou generací precizně vybrousí, aby byl výsledek ještě hezčí, rychlejší, příjemnější a aktuálně i úspornější. Spotřeba paliva a množství vypouštěných emisí je velké téma i pro výrobce sportovních vozů. Proto nová 911 dostala 7 st. manuální převodovku a systém Auto Start/Stop. Automatická dvouspojková převodovka PDK prošla úpravou, aby v rámci úspory paliva mohlo jet vozidlo na neutrál. Na karosérii nalezneme více hliníku, který ušetří nějaká ta kila hmotnosti. Jako první budou představeny verze 911 Carrera s motorem 3,4 litru a výkonem 257 kW a 911 Carrera S s motorem 3,8 litru a výkonem 294 kW. Vozy budou k mání na českém trhu od prosince letošního roku a jejich ceny budou startovat na cca 88 000 euro, resp. 102 000 euro.


Autor: www.porsche.cz

911


Autor: www.porsche.cz

911


Autor: www.porsche.cz

911

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.