Jaguar XK Artisan SE – jako z krejčovského salonu

Interiér Jaguaru XK Artisan SE je přehlídkou vybraných materiálů, které posunují pomyslnou laťku luxusu ještě o level výše. Seznamte se speciální edicí XK.

Jako správné GT, představuje Jaguar XK zajímavou kombinaci silného motoru a luxusu. Nově příchozí verze Artisan SE (Special Edition) ve verzích coupé a cabrio vnáší do nabídky XK svěží vítr. Nové exkluzivní odstíny laku – Celestial Black, Polaris White a Rhodium Silver a nový design 20 palcových kol oživují jinak důvěrné známý exteriér Jaguaru XK. Interiéru vévodí luxusní kůže italské nábytkářské společnosti Poltrona Frau a dekor buď z kořenového dřeva ořechu, nebo hliník.

Elektricky ovládaná sportovní sedadla s výhřevem, vyhřívaný volant, nerezové pedály a audio systém od Bowers & Wilkins s výkonem 525 wattů patří ke standardní výbavě. Zvolíte-li kabriolet, pak budete muset vybírat nejen barvu laku, ale i barvu plátěné střechy. Na výběr je odstín černé, hnědé, šedé či modré. Z pohledu použité techniky k žádným změnám nedošlo. Konstrukce Jaguaru XK je tvořena převážně z hliníku vyznačující se nízkou hmotností a vysokou pevností. Pod dlouhou přední kapotou se stále nachází motor V8 s výkonem 283 kW (385 k). Speciální edice bude mít premiéru na ženevském autosalonu, který otevře své brány veřejnosti už za tři týdny.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.