Legendy 2016 – stejný recept, nové příchutě

Třetí ročník českého Goodwoodu můžeme opět nazvat svátkem pro všechny automobilové a motocyklové pacienty. Ne náhodou se akce koná v areálu blázince v pražských Bohnicích. Co se oproti předešlým ročníkům změnilo, se dozvíte v článku a ve fotogalerii.

První resp. nultý, veřejnosti ne zcela otevřený, ročník byl komorní akcí, která na několika metrech čtverečních nabídla velmi lákavou podívanou a to i bez točené zmrzliny nějaké firmy z holdingu. Oficiální první ročník se už v prostorách léčebny značně roztáhl. Vloni byl výstavní prostor tak velký, že kdo neměl s sebou GPS navigaci, tak nenašel cestu ven. Letošní Legendy si s těmi loňskými v ničem nezadaly. Velikost akce i její program byl obdobný. Pozorný divák nemající problém s pamětí si jistě všiml, že řadu aut zde viděl už minulý rok. Ale toho nového bylo zde k vidění dost … třeba nová Fabia Monte Carlo, kvůli které jsme rozhodně nepřišli a chceme věřit tomu, že ani většina z vás ne. Prezentovat zde nová auta nám nepřijde zcela v souladu s ideou (a názvem) akce, ale chápeme, že organizátora k tomu vedou jisté důvody.

Naopak pohled na skvadru soutěžních a okruhových 130 RS rozklepal kolena nejednomu vyznavači starých časů. Míst, na kterých se člověk tetelil blahem, bylo více. Uctívači jednotlivých značek ze všech koutů světa si zde naši to „svoje“. Vyjmenovávat tady jednotlivé skvosty by bylo na dlouho a zbytečné, tudíž doporučujeme nahlédnout do fotogalerie.

Fotogalerie: Legendy (2016)

Podobné články:

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.